Master NLP Life Coach & Therapist & Mindfulness Instructor.

Μπορούμε όλοι να αντιληφθούμε τις διαφορετικές επιλογές που έχουμε ώστε να βγούμε από το αδιέξοδο στο οποίο βρισκόμαστε για να ζήσουμε πλήρεις. Αρκεί να το θέλουμε και θα μαθούμε πως να πάρουμε σε ένα μεγάλο βαθμό τον ελέγχω της ζωής μας .

Ένα από τα προβλήματα δεν είναι μόνο να αλλάξετε τις σκέψεις σας αλλά πρώτα να βεβαιώθειτε ότι αυτές τις σκέψεις είναι δίκη σας επιλογή, και όχι κάποιου άλλου. Μια από τις λύσεις είναι να πείτε όχι σε ό, τι είναι κακό για σας και ναι σε ό, τι είναι καλό. Και η πιο δυνατή λύση είναι να κατανοήσετε και να βιώσετε ότι η ευθύνη είναι το κλειδί της ελευθερίας. Διότι

"Μέχρι να κάνετε το ασυνείδητο συνειδητό, θα κατευθύνει τη ζωή σας και θα το ονομάσουμε μοίρα." Carl Jung

Και μη ξεχνάτε ότι:

"Υπάρχει μια απάντηση για όποιον θέλει να φέρει ισορροπία στη ζωή του και να αισθάνεται εκπληρωμένο."

Έκανα την NLP Practitioner & θεραπείας Line Time © εκπαίδευσή μου, στην Ελλάδα, με τη Μυρσίνη Kankel η οποία ήταν εκπαιδευόμενη του Δρ Tad James PHD, του δημιουργού του Timeline Therapy ©. Επίσης έκανα το μεταπτυχιακό μου NLP και Mindfulness, στην Αγγλία, με τον Anthony Beardsell, ο οποίος έγραψε το «Mind management & Mindfulness». Αυτές oι εκπαιδεύσεις μου πρόσφεραν εξαιρετικά εργαλεία και πολύτιμη γνώση για ότι αφόρα την βελτίωση της ευεξίας, την αύξηση της συνειδητότητας και της επίγνωσης.

Να ξέρετε τι λένε για μένα, πατήστε εδώ

Δασκαλα Yoga

Γεννήθηκα στην Γαλλία και ζω στην Ελλάδα πάνω από 15 χρόνια. Ως άτομο της δράσης, οργανώνω και συμμετέχω σε διαφορές δραστηριότητες με φιλανθρωπικούς σκοπούς. Η εφαρμογή της γνώσης είναι το μονοπάτι μου και για αυτό τον σκοπό ακολούθησα διάφορες εκπαιδεύσεις και σεμινάρια. (NLP, Mindfulness…)

Με την πάροδο του χρόνου, έχω κτίσει ένα ιδιαίτερο στυλ διδασκαλίας, το οποίο δίνει έμφαση στον σεβασμός: της ελευθερίας, του τρόπου μάθησης, των κίνητρων και των πεποιθήσεων του κάθε μαθητή καθώς και στην αναζήτηση της αρμονίας και της προσωπικής αλήθειας. Έτσι ο καθένας μπορεί να βιώσει τα οφέλη της "βιωματικής μάθησης".

Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη στο να είμαι σε θέση να μοιραστώ απλόχερα τις γνώσεις μου και την εμπειρία των Pranayama, Yoga Nidra, Flow Yoga, Mindfulness, Μάντρα και NLP και έτσι να μπορώ να βοηθάω τους μαθητές να εφαρμόσουν της Yoga στην καθημερινότητα τους, να βρουν την εσωτερική τους δύναμη, να εξελίχθουν, να βαδίζουν ευκολότερα στο μονοπάτι τους και να έρθουν πιο κοντά στην εσωτερική πλευρά τους.

Οι  μαθητές περιγραφούν το τρόπο διδασκαλίας μου ως «αυθεντική ή πνευματική προσέγγιση».

Μπορείτε να δείτε τι λένε για μένα εδώ

Διδάσκω στα Ελληνικά, Γαλλικά και Αγγλικά-Γιόγκα και Γιόγκα Νίντρα.


Η γνωριμία μου με τη Yoga ξεκίνησε το 1993 στη Γαλλία, με το συστήμα Satyananda Yoga. Το 1998 αποφοίτησα από τη Γυμναστική Ακαδημία της Γαλλίας -B.E.E.S.- με δίπλωμα καθηγήτριας αθλητικής αγωγής. Το 2004 ταξίδεψα στο Λονδίνο, όπου και παρακολούθησα ένα πλήρες σεμινάριο εκπαίδευσης δασκάλων 300 ωρών αναγνωρισμένο από το Yoga International Network διάρκειας δυο ετών. Παράλληλα, παρακολούθησα διαλέξεις και μαθήματα διαλογισμού στο παράρτημα του Brahma Kumaris University. Τo 2007 απόκτησα το δίπλωμα της Yoga Alliance. Στην αναζήτηση μου στην εφαρμογή των αρχών της Yoga στην καθημερινότητα, εκπαιδεύτηκα στο Νεύρο-Γλωσσικό Προγραμματισμό & στο Mindfulness. Αυτές οι εκπαιδεύσεις μου πρόσφεραν εξαιρετικά εργαλεία και πολύτιμη γνώση για ότι αφόρα την βελτίωση της ευεξίας, την αύξηση της συνειδητότητας και της επίγνωσης. Η τελευταία εκπαίδευση μου ήταν στη Yoga Nidra με την Swami Madhurananda, μέλος του Vishwa Yoga Samsad και International Advisors & Director of the Ayurvedic & Contempory  Sciences.
 

Δημιουργησα

Yoga

 • «Η Τέχνη της Διδασκαλίας»
  Ένα μοναδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Ελλάδα. Με γνώσεις και τεχνικές απο το NLP. Μια εκπαίδευση, που προσφέρει πλεονεκτήματα στην Τέχνη της Διδασκαλίας γνωρίζοντας την αξία που έχουν στη διδασκαλία της Γιόγκα: ο λόγος, οι έννοιες, οι μεταφορές, η γλώσσα του σώματος και η ανακάλυψη του πως μπορείτε να επικοινωνήσετε πιο αποτελεσματικά το μήνυμα της γιόγκα.
 • Svadhyaya sessions
  Μια ξεχωριστή και επιπλέον στήριξη στο προσωπικό ταξίδι της αυτογνωσίας, της θεραπείας, της αυτοεξέλιξης και της πνευματικότητας για δασκάλους και ασκούμενους Yoga.
 • Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Yoga Nidra
  Μια διαφορετική εκπαίδευση για τους δάσκαλους που γνωρίζουν πόσο βαθιά είναι η Γιόγκα Νίντρα και θέλουν να έχουν μια καλή βάση και αρκετή εμπειρία, για να μπορούν να τη διδάξουν με ασφάλεια, επιτυχία και συμπόνια… Μοίρασμα: γνώση, εμπειρία, σεβασμός και πάθος για αυτή την βαθιά και μυστική προσέγγιση της Γιόγκα. 

 

NLP

 • «Η άλλη αντίληψη» Μια ολιστική εκπαίδευση στο Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό (NLP), για τα άτομα που επιζητούν τη γνώση και θέλουν να εφαρμόσουν την φιλοσοφία του NLP, να μάθουν να χρησιμοποιούν τις βασικές τεχνικές του. Σας ενδιαφέρει αν είστε: δάσκαλοι, θεραπευτές όμως ακόμα και οποίος θέλει να εφαρμόσεί το NLP στην καθημερινότητα του (γονείς, ζευγάρια, άτομο…) και να υποστηρίξει άλλους με απλό, πρακτικό και εφικτό  τρόπο.
 • NLP Μονάδες: διαφορετικά σεμινάρια με πλαίσιο ένα συγκεκριμένο θέμα. Βοηθούν τα άτομα να βρουν το τρόπο τους να επιτυγχάνουν μια πιο ισορροπημένη και ικανοποιητική ζωή, να έχουν επίγνωση το πώς μπορούν να αλλάζουν αυτό που δεν τους ταιριάζει πια ή τους εμποδίζει να προχωρήσουν μπροστά.
 • NLP Life Coaching ιδιαίτερες συναντήσεις: για να βρείτε και να μπορείτε να εφαρμόζετε λύσεις στα προβλήματα σας, για να βγείτε από το αδιέξοδο στον οποίο είστε, να απελευθερωθείτε από μπλοκαρίσματα, φόβους, αρνητικά μοτίβα… και για να εξελιχθείτε σε ένα προσωπικό επίπεδο.

 

Παρελθόντες εργασίες:

 • βοηθός δασκάλων στο δημοτικό
 • υπεύθυνη για την οργάνωση και το σχεδιασμό εκδηλώσεων, προκειμένου να βρεθούν πόροι για το AIDS στο Στρασβούργο στη Γαλλία.
 • χορεύτρια και part of the mascot team at Europa Park (το δεύτερο μεγαλύτερο ψυχαγωγικό πάρκο στη Ευρώπη), στο Rust στη Γερμάνια.
 • υπεύθυνη ομάδας ψυχαγωγίας, που αποτελούταν από άτομα διαφορετικών εθνικοτήτων, σε ξενοδοχεία στη Ρόδο στην Ελλάδα.
 • δασκάλα και αρμόδια εκπαιδευτική Επόπτρια στο Berlitz στην Αθήνα.
 • δασκάλα στη Spanish a la Carte στο Wimbledon στο Λονδίνο.

  Επίσης, έχω αναλάβει έργο εθελοντικού χαρακτήρα και κοινωνικού έργου.

 

Βιβλίο