Η Γιόγκα μας διδάσκει ότι για να είμαστε πλήρως ευτυχισμένοι, καλό είναι να ανακαλύψουμε την αλήθεια μας, να ενωθούμε με τη θεϊκή μας φύση.

Για να επιτύχουμε αυτό τον στόχο της Γιόγκα, είναι απαραίτητο να εξελιχτούμε. Διότι ακόμα και αν ο ανώτερος εαυτός μας είναι πάντα ο ίδιος, είναι επίσης καλυμμένος από τις συνηθισμένες μας σκέψεις, τα συνηθισμένα μας συναισθήματα και τις συνηθισμένες μας συμπεριφορές. Είναι σημαντικό για το καθενας μας να αντιμετωπίσουμε σταθερά και με συμπόνια τους περιορισμούς μας, ώστε να συνειδητοποιήσουμε την άπειρη δύναμη μας ως πνευματικά όντα.


Η Γιόγκα είναι ένα μονοπάτι προς την ένωση-ευθυγράμμιση της καρδιάς, του νου, του σώματος και της ψυχής. Είναι εφαρμόσιμη σε όλες τις καταστάσεις και η πραγματική δύναμη της εξαπολύεται μόνο όταν βιώσουμε τη Γιόγκα ως τρόπο ζωής. Το Life Coaching, από την άλλη πλευρά, μας προσφέρει  εφαιρετικά χρήσιμα εργαλεία και μας διδάσκει "Προσωπική Ακεραιότητα" σε όλες τις πτυχές της ύπαρξής.

Αυτός ο συνδυασμός, φιλοσοφία της Yoga και Life Coaching, είναι ένα επαν-εκπαιδευτικό πρόγραμα, μέσω του οποίου μπορείτε να μάθετε, βήμα προς βήμα, πως να ζείτε μέσα στο φώς της αληθινής σας φύσης.

 

Ανακαλύψτε πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αιώνια Σοφία της Γιόγκα, για να επανασυνδεθούμε με την ιερότητα της καθημερινότητας μας.

 

Πως και που;

Θα εξετάσουμε βασικές αρχές της φιλοσοφίας της Yoga, όλες βασισμένες σε στίχους της Γιογκικής γραφής. Θα δούμε πώς αυτές οι φιλοσοφικές ανατολικές διδασκαίες μπορούν να ενσωματωθούν στη ζωή στη Δύση και θα μάθετε απλές και εφικτές πρακτικές, ώστε να μπορείτε να τις εφαρμόζετε μέσα στη ζωή σας.

Προϋποθέσεις Συμμετοχής

Η μοναδική προϋπόθεση συμμετοχής είναι να έχετε παρακολουθήσει κάποιο εκπαιδευτικό προγράμμα δασκάλων yoga 200 ωρών σε σχόλη αναγνωισμένη κύρους από την Yoga Alliance (USA) ή αλλό ανάλογο διεθνή οργανισμό. (σύνολο 24 ώρες)