Σεμινάρια "à la carte"

Αποκτήστε τις απαραίτητες βάσεις για την επιτυχία οποιαδήποτε εσωτερικής εξάσκησης

Το Mindfulness βασίζεται στην ανάπτυξη της διαύγειας. Απαιτεί σε ένα βαθμό πειθαρχία, ενώ την ίδια στιγμή, ζητά ελαφρότητα και αθτορμητισμό. Είναι μια πρακτική μεσολάβηση που αλλάζει το νευρολογικό διαδίκτυο του εκγεφάλου, ώστε να αλλάξουν τα μοτίβα των σκέψεων και των αντιδράσεων μας.

Ένα τρισδιάστατο workshop για την προσωπική εξέλιξη σας.

Διότι η Γιόγκα είναι μια εσωτερική εξάσκηση και κάθε Γιογκική τέχνη είναι ένα εργαλείο για να ανακαλύψουμε τη διαρκή ευτυχία του Ανώτερου εαυτού και επίσης ακόμα και αν ο ανώτερος εαυτός μας είναι πάντα ο ίδιος, είναι επίσης καλυμμένος από τις συνηθισμένες μας σκέψεις, τα συνηθισμένα μας συναισθήματα και τις συνηθισμένες μας συμπεριφορές.

Η ευχή παρακινεί την εσωτερική ψυχική δραστηριότητα και τη συμπεριφορά μας. Όμως εάν ο σπόρος ή το έδαφος είναι αδύναμα, δε θα μπορεί να πραγματοποιείται.
Σας καλέσω όλους σε ένα εργαστήριο οπού θα μαθαίνετε την φύση και την δύναμη της επιθυμίας και να επεξεργάζεστε τις ευχές/αποφάσεις σας ώστε να πάρουν όλη την μαγική και δραστική τους δύναμη.

 

Επειδή η Γιόγκα Νίντρα είναι πολύ πιο βαθιά από αυτό που φαίνεται, είναι σημαντικό να κατανοήσετε καλά ποια είναι η φιλοσοφία από την οποία έρχεται, και τις βαθιές της επιδράσεις.

"Είχα διαβάσει για τη Γιόγκα Νίντρα αλλα δεν την είχα κάνει. Είναι κατι που μπορείς να το κατανοιήσεις μόνο αν το βιώσεις και στην περιγραφή αποδυναμώνεται."


Είτε κάνετε ήδη Γιόγκα και έχετε βιώσει τα οφέλη της, είτε είστε από αυτούς που απλά έχουν ακούσει για αυτήν, το συγκεκριμένο σεμινάριο μπορεί να γίνει μια ανακάλυψη για όλους. Πολλά έχουν γραφτεί, πολλά έχουν ακουστεί, όμως:...

"Διαφωτιστικό! Μου άνοιξε την οπτική και την καρδια. Πολύ χαρουμενή που το παρακολούθησα" Εύα Α.